Blog

15-07-2012 13:44

Langzaam komt het afscheid dichterbij. We hebben heel wat feestjes achter de rug. met de straatbbq afscheid van de buren met een prachtig boek waar iedereen uit de straat aan heeft meegewerkt!

Vorige week werd ik (sasja) opgehaald door de meiden. Een heel leuk lied, een persoonlijke kalender, een prachtig afscheidsboek vol herinneringen! En een avondje stappen, zelfs nog bowlen !?!? en natuurlijk een stevige borrel erbij!

Toen een verrassingsavondje met Anneke(bff van sas) naar amsterdam waar we begonnen met heerlijk diner bij een indiaans restaurantje, dit als herinnering aan onze reis naar India een aantal jaar geleden. daarna naar het concertgebouw waar we een prachtig klassiek concert hebben bezocht want volgens Anneke hoort dat erbij als je 40 bent geworden!

De zaterdag erop het afscheidsfeest van Eva en Merel. 62 kids in het buurthuis. Harde muziek, drinken(fris uiteraard) veel snoep en vreetwerk! En wat zijn ook zij overladen met kadootjes, herinneringen, foto`s enz enz. Ik heb de auto thuis moeten halen omdat het op de fiets absoluut niet te tillen was!

en gisteravond (14 juli) het afscheidsfeest van mijn werk in het westfriesgasthuis, de longafdeling. Zoveel collega`s, zoveel lieve woorden, kadootjes, een heuse status gevuld met herinneringen. Echt teveel om op te noemen. Niet te vergeten het prachtige optreden van Peter alias Pippi!

Het is allemaal niet in woorden uit te drukken maar wat voelt het allemaal goed!

Rob heeft ondertussen de nodige welkomfeestjes in Zweden al gehad. Voor zijn verjaardag en de semesterraces in Vimmerby. Het is niet leuk om niet bij wederzijdse feestjes te kunnen zijn maar dat is maar tijdelijk!

Bedankt voor iedereen!!!!!

03-06-2012 21:22

Vandaag gestart met ons familie blog. Eigenlijk is het een heuse website aan het worden en toegegeven het is leuk om er mee bezig te zijn.

.

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Trefwoorden

De lijst van tags is leeg.

Contact

Robsasjaenkidsinzweden Vimmerby
Zweden
famnijdam5@gmail.com